miercuri, 22 ianuarie 2014

Cum putem evita puricii si sa gasim cea mai buna solutie antipurici?

Cel mai eficient mijloc antipurici consta in mentinerea curateniei, a igienei corporale si amplasarea unui aparat cu ultrasunete antipurici.
g07380art02Daca ai fost intepat de purici poti sa folosesti unguente si solutii ce contin substante antihistaminice sau hidrocortizoni sau pe baza de calamina, impotriva mancarimii si iritatiilor.
In cazul locuintelor invadate de purici, unul dintre cei mai eficienti dusmani este aparatul antipurici Vario Blister la doar 59,84 RON cu TVA.
Acest aparat antipurici actioneza impotriva lor prin emisia de semnale acustice cu frecvente reglabile manual in functie de tipul de daunatori: pozitia A pentru purici 7 kHz.
Aparatul antipurici acopera suprafata de 40 m² în spatii închise. Pentru eficenta in  combatere purici, va recomandam folosirea acestui aparat antipurici, in fiecare camera, pentru a stopa infestarea lor.
Roinsect.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT