marți, 31 decembrie 2013

Spatii auxiliare umede : Probleme si Solutii

mucegai-5107În industria de combatere a dăunătorilor este necesar să analizăm locul invadat de termite sau de alți dăunători. Multe case mari, frumoase sunt îngrijite la exterior, sunt curate, dar subsolul acestora reprezintă un adevărat dezastru. Pentru mulți proprietari de case spațiul auxiliar este scăpat din vedere, dar acest lucru este extrem de important, ca problemele care trec neobservate, ceea ce poate agrava și cauza rapid daune la domiciliu. În timpul unei veri umede nivelul de umiditate va crește și în spațiul auxiliar al caselor.
Casele  în zonele de coastă sunt construite mai des cu spațiu auxiliar decât cu subsoluri, din cauza apei înalte, care pot provoca inundații. Problema este că zonele de coastă au un nivel ridicat de umiditate, de multe ori duc la umezeala spațiilor auxiliare. Acest lucru duce la apariția mucegaiului, putregaiului de lemn și la infestarea cu termite. Toate aceste elemente distrug lemnul și pot compromite integritatea structurală a casei tale, ceea ce înseamnă reparații costisitoare.
În aceste spații auxiliare condensarea a dus la izolarea umedă si scurgerea apei din conducte, care formează bălți pe foile de plastic de mai jos.
Mucegaiul alb este, în general, un mucegai la suprafață și nu afectează în mod semnificativ lemnul. Mucegaiul negru sau marou este un semn de putregai și necesită atenție imediată. Fără a intra prea tehnic, haideți să aruncăm o privire la cotele privind putregaiul lemnului:
3 % gradul de umiditatea a lemnului = normală, cu temperaturi medii și o umiditate relativă de 10 %.
20 % gradul de umiditatea a lemnului = nivelul necesar pentru apariția mucegaiului.
23-26 % gradul de umiditatea a lemnului = rezultatele de la o umiditate relativă de 100 % .
27-28 % gradul de umiditatea a lemnului = nivelul necesar pentru lemn putrezit să apară .

Roinsect.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT