vineri, 6 decembrie 2013

Statii de monitoziare sobolani

Pentru păstrarea siguranței copiilor și a animalelor de companie, veți dori să ascundeți  capcanele mecanice antisoareci și capcanele cu lipici. Le puteți ascunde în stații de monitorizare soareci și șobolani. Aceste stații de monitorizare ieftine sunt disponibile în variante din carton. Asamblarea este usoară si se face conform instructiunilor. Aceste stații de monitorizare sunt in conformitate cu normele Uniunii Europene, certificat ISO 9001:2000.
Șoarecii sunt creaturi curioase, așa că nu ar trebui să aveți nicio problema în ceea ce privește captarea șoarecilor, dacă configurați și urmați un program bun de captare. Dacă vedeți un șoarece agitându-se pe la marginea peretelui, atunci plasați mai multe capcane cu lipici. Apoi, veți identifica zonele cu fecalele șoarecilor. În acest domeniu sunt construite diverse capcane soareci, capcane șobolani. Utilizați un set de momeli pe declanșatorul capcanei.
roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT