joi, 19 decembrie 2013

Furnicile mărșăluiesc

image_122158543143209300_11Exterminarea furnicilor este ușoară, dar în același timp și grea. Am trecut de faza de prevenire a furnicilor, când prin aplicarea unor substanțe chimice în jurul perimetrului exterior al casei încercăm să menținem populațiile de furnici departe de casă. Aceste substanțe pot fi și granulele folosite ca momeală pentru furnici. După această fază, e timpul să mergem pe calea ofensivă. Granulele si soluțiile pot fi niște produse fantastice pentru a demola un traseu al furnicilor.
Praful contra insectelor de casă conține în general 0,5 % permetrin și îl găsiți, pentru uz casnic, în ambalaje de 100 g. Acestea sunt produse profesionale care pot fi găsite și on-line.
Tot trucul, pentru orice control al infestării cu furnici, constă în utilizarea suficientă a produsului. Puneți foarte multe momeli pentru furnici, și să nu vă fie teamă să folosiți prea multe granule. Cel mai important lucru este însă siguranța familiei. Utilizați produsele chimice cu prudență. Acum puteți extermina furnicile care v-au invadat spațiul.
Roinsect.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT