luni, 9 decembrie 2013

Ce momeala pentru soareci folosesti?

Ca momeala pentru capcane soareci puteți utiliza sirop de ciocolata, branza, unt de arahide și bumbac. Acestea sunt cele mai recomandate. Un produs numit Provoke, fabricat de o companie numita Bell, este formulat special pentru șoareci și funcționează de minune. Trucul pentru un program de captare nu înseamnă să fiți lacom. Puneți o mulțime de capcane pentru șoareci. S-ar putea să arate inestetic o vreme, dar va crește rata de succes.
În cazul în care, după câteva zile, ați prins doar cativa soareci, pasul următor este să curățați excrementele de șoareci cu înălbitor (purtând mănuși), și să ridicați capcanele sus. Uitați-va la mai multe semne, cum sunt excrementele. În cazul în care apar mai multe semne, acest proces de combatere a soarecilor abia începe. În cazul în care există o mulțime de excremente într-o zonă, veți dori să consultați un profesionist pentru curățarea masivă a excrementelor, operațiune ce poate fi dăunătoare pentru sănătate, dacă nu este făcută cu precauție.
www.roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT