marți, 10 decembrie 2013

Cum să prindeți șoarecii?

Șoarecii pot trece printr-o gaură mică, având lățimea unui creion. Lupta împotriva șoarecilor, în sensul de a-i ține în afara încăperilor, este lungă, dar poate fi realizată. Începeți cu zonele evidente. Faceți o plimbare în jurul casei dumneavoastră și cercetați zonele în care cablurile și țevile vă intră casă.
Ați observat vreun spațiu în jurul cablurilor sau conductelor?
Dacă este așa, atunci ar trebui să călăfătuiți în jurul acestor deschideri. Următorul loc ce ar trebui verificat ar fi evacuarea de la uscătorie. De multe ori scamele blochează ușile sau ferestrele de la închidere, lăsând deschis un drum clar pentru rozatoare care pot intra în casa ta.
Altele zone de verificat ar fi ușile de garaj. În cazul în care există breșe, rozătoarele intră. Asigurați-vă că garnitura pusă dinainte este intactă. În cele din urmă, dacă observați orice fisuri sau găuri in fundația casei Dvs. sau de-a lungul casei, în perimetrul exterior, atunci cimentați aceste zone.
Roinsect.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT