vineri, 27 decembrie 2013

De unde să începeți sa cautati locurile de ascunziș ale ploșnițelor?

Plosnita9Locul cel mai evident pentru a începe căutarea este patul. Ploșnițele de pat se hrănesc, de obicei, de la persoanele adormite și preferă să trăiască aproape de sursa lor de hrană. Verificați păturile, cearșafurile, pernele, saltelele și cutia de arcuri, de sus în jos și invers. Verificați toate cusăturile. Uitați-va după petele de sânge, excremente, piei turnate și chiar ploșnițe.
Apoi, verificați mobilierul de lângă pat. Dacă există o noptieră, scoateți sertarele. Reflectați lanterna în crăpături și fisuri. Verificați lampa și radioul cu ceas, de asemenea, chiar și elemente in care este puțin probabil sa-si gaseasca un loc sigur pentru a se ascunde.
Ploșnițele de pat ar putea fi în jurul, sau în spatele fotografiilor înrămate sau altor decoratiuni de perete. Dacă este posibil, scoateți-le.
Verificați centrul și biroul de divertisment, care pot oferi, de asemenea, ascunzisuri acestor dăunători.
Inspectați cu atenție draperiile .
Uitați-vă în jurul prizelor electrice, precum și in orice alte goluri de perete sau fisuri.
Ploșnițele de pat se pot ascunde oriunde.
Pe scurt, inspectați pretutindeni.
Ce trebuie să fac dacă aș găsi semne de infestare?
Dacă găsiți o infestare într-o reședință privată, apelați imediat la o companie cunoscuta de combatere a dăunătorilor. Vă oferim informații gratuite pentru a determina amploarea problemei și există un număr de opțiuni diferite de tratament cu insecticide contra ploșnițelor de pat.

www.roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT