miercuri, 18 decembrie 2013

Este un șobolan sau un șoarece?

Șobolanii și șoarecii sunt ființe complet diferite, deși provin din familia rozătoarelor. Șoarecii sunt prietenoși și pot ieși în spații libere, spre deosebire de șobolani care sunt mai închiși și rareori ies afară pentru a se juca.
mouse1Vă puteți da seama cu ce vă confruntați, în mod normal după excrementele găsite. Excrementele șobolanilor arată ca o pastilă Tick Tac și sunt mult mai mari decât excrementele șoarecilor.Excrementele de soareci sunt, de obicei, de culoarea neagra avand o lungime intre 0.32 cm si 0.64 cm. Sunt mai groase la mijloc, ingustandu-se la fiecare capat, de obicei, pana la un punct. Ca  o comparatie excrementele de soareci de culoarea maro sunt mult mai mari, intre 1.27 cm – 1.95 cm si contondente la ambele capete.
Daca soarecii s-au hranit cu momeli colorate contra rozatoarelor, excrementele pot avea diverse culori, cum ar fi verde, albastru sau roz in loc de culoarea neagra.
Roinsect.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT