marți, 24 decembrie 2013

Activitatea termitelor a crescut neașteptat pe parcursul anului 2013

Un număr de surse profesionale prezic că activitatea termitelor va creste la nivel mondial în acest an, în primul rând din cauza condițiilor meteorologice recente .
termite-11O iarnă rece, urmata de o primăvara calda si umedă este de natură să determine termitele să părăsească coloniile lor subterane și să încerce să stabilească colonii în altă parte. Când o colonie se află sub sau lângă o casă sau în altă structură, termitele ar putea sa se adune în jurul unei ferestre, a unui garaj sau într-un subsol. Este important să rețineți că un roi de termite nu este în mod necesar o indicație a unei infestari noi de termite. Fără inspecții periodice, o infestare poate trece neobservată ani, poate chiar și zeci de ani.
În ultimii ani, industria de combatere a dăunătorilor a observat o scădere a numărului de roiuri de termite, care au nedumerit entomologistii și deopotrivă exterminatorii. Unii au vazut aceasta dezvoltare ca pe o veste proasta, dar acest lucru a împins multe companii să-și extindă serviciile lor, ceea ce a contribuit la revitalizarea industriei, care mult timp s-a bazat pe existența unică, distructivă a dăunătorilor pentru a rămâne în afaceri. Și, desigur, nici proprietarii nu consideră o scădere a activității termitelor ca fiind o veste proastă.
De cele mai multe ori, proprietarii de case descopera o infestare cu termite numai după ce acestea le-au cauzat pagube apreciabile.
Un tratament contra termitelor nu este costisitor.  Pentru a avea remanență pe o perioadă lunga de timp (aproximativ 3-4 luni) puteti folosi un insecticid care să vă protejeze integritatea structurală și valoarea monetară a casei.
www.roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT