luni, 16 decembrie 2013

Uciderea rozătoarelor cu ajutorul capcanelor antișoareci

Uciderea rozătoarelor este o modă veche și se practică acest mod dacă aveți șoareci sau șobolani care vă infestează casa. Capcanele mecanice antișoareci sunt utilizate de mult timp și sunt una dintre cele mai bune metode împotriva acestor intrusi. Momelile utilizate pot fi: untul de arahide sau brânza; cu oricare va funcționa foarte bine. Secretul succesului constă în plasarea capcanei mecanice antișoareci. Știm că oamenii, din obișnuință, vor pune câteva capcane mecanice în bucătărie, din cauza faptului că observă mișcarea șoarecilor in zonă. Acest fapt este întărit prin gândul că șoarecii întotdeauna vor vizita bucătăria pentru mâncare. Aceasta este, desigur, adevărat, ei trebuie să mănânce, dar dacă vedeți un șoarece urmând calea pe un perete sau pe sub o piesă de mobilier, atunci va trebui să amplasați capcana mecanica antisoareci acolo.
Un alt truc este amplasarea mai multor capcane, nu doar a două sau trei. În aceste situații uciderea excesivă este în regulă. De asemenea, asigurați-vă că ați plasat mai multe capcane și în zonele unde ați găsit excremente de șoarece. Aceasta este o zonă evident des vizitată.
Nu uitați să verificați des capcanele și să eliminați rozătoarele moarte, astfel încât să evitați crearea de mirosuri neplăcute.
Roinsect.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT