luni, 23 decembrie 2013

Ploșnița si bacteria MRSA

MRSA este o varietate recentă de bacterie de Stafilococus aureus, caracterizată prin rezistența sa la agenți antibiotici (antibiorezistență). Prin toxinele sale S. aureus poate cauza diferite afecțiuni, de la reacții cutanate până la septicemii grave.
Bed_bug,_Cimex_lectulariusCând ploșnițele au inceput să revină în urmă cu câțiva ani, ele nu au fost luate foarte în serios. Exterminatorii batjocoriți și mulți proprietari de case au reacționat cu amuzament. Ploșnițele, o data un parazit de pacoste, au fost eliminate cu ajutorul unor substanțe chimice cum ar fi DDT. “Nu vă lăsați mușcați de ploșnițe” spuneau părinți zâmbitor copiilor, făra să suspecteze că un astfel de lucru se va întâmpla de fapt.
S-a întâmplat și continuă să se întâmple. Creșterea rapidă de infestări de ploșnițe este de obicei descrisă ca o epidemie, care nu este o exagerare. Acestea nu sunt peste tot – dar pot fi oriunde. Companiile de combatere a dăunătorilor lupta cu ploșnițele, experimentând cu diferite tratamente, în timp ce oamenii de stiinta continua sa studieze că acest parazit, aparent a venit de nicaieri. De un interes special ar fi posibilitatea ca ploșnițele ar putea răspândi boli infecțioase, până acum, se credea că nu pot.
Va recomandam sa tratati infestarea cu solutie plosnite si sa puneti accent deosebit pe zonele infestate, mai ales pe fisurile și crevasele din casă. Insecticidele noastre sunt avizate de Ministerul Sanatatii.
Roinsect.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT