luni, 30 decembrie 2013

Pot căpușele transfera orice alte boli?

Căpușele pot transmite mai multe boli, deși boala Lyme este cel mai bine cunoscuta, presupunând că acestea au fost deja infectate cu boala de o gazdă.
Ce măsuri ar trebui să luați pentru a vă proteja de căpușe?
capuseAtunci când lucrați în zone infestate de căpușe (zone împădurite sau iarbă înaltă), ascundeți partea de jos a pantaloniilor în șosete și aplicați în jur un repelent anticăpușe, cum ar fi un spray anticăpușe. La sfârșitul zilei, verificați corpul Dvs. bine de căpușe, în special căutați în părul Dvs.
Dacă sunteți muscat, cum ar trebui să eliminați o capusa din corpul Dvs?
Eliminați căpușa cu ajutorul unei pensete, fără să separați corpul de cap (dacă o parte din căpușă este lăsată în piele, aceasta poate provoca infectii). Nu scoateți căpușa cu degetele, acest lucru duce adesea la o îndepărtare incompletă. Curățați zona bine, așa cum ați face pentru orice altă mușcătură sau tăietură.
Sunteți preocupați de căpușele de pe proprietatea Dvs.? Exista vreun tratament disponibil pentru a controla spațiul?
Cele mai multe insecticide tratează căpușele,  dar, ca să nu mai aveți dificultăți în tratarea zonelor mari, în special cele care sunt împădurite, se recomandă pentru un bun început să cosiți ierburile înalte și să eliminați zonele lor de refugiu.
Roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT