joi, 12 decembrie 2013

Inlaturarea dăunătorilor zburători

Ultravioletele
Distrugatoarele de anti insecte – care nu este un termen tehnic, dar suntem siguri că știți ce înseamnă – atrag insectele zburatoare cu o lumină ultravioletă de tip A și le electrocutează prin rețeaua electrică. S-ar putea să vedeți, totuși, că lumina atrage mai mulți dăunători decât ați văzut inainte făra distrugatoarele de insecte.
Aceste distrugatoare de insecte sunt prevazute cu un grilaj traversat de un curent electric cu voltaj crescut care omoara instantaneu orice insecta ce se apropie. Cele mai bune rezultate le veti obtine in spatii interioare (locuinte, ferme, spitale, birouri, hoteluri si restaurante). Tot ce are nevoie este o sursa de curent electric, o umezeala redusa in aer. Unghiul de propagare al acestor insecte este de 360 de grade. Aceste distrugatoare anti insecte se intretin si se curata usor, nu polueaza si nu degaja mirosuri sau substante chimice fiind inofensiv pentru oameni sau animale.
Roinsect.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT