joi, 27 martie 2014

Ce mod de functionare foloseste aparatul SC 27?

Este dovedit științific că doar țânțarii de sex feminin mușcă în timpul perioadei de gestație, pentru a se alimenta cu sânge. În această stare femelele evită masculii pe care îi localizează după zumzetul lor emis.

UntitledModul de protecție cu ultrasunete utilizat în interiorul casei reprezintă una dintre cele mai bune solutii impotriva tantarilor. Emiterea undelor ultrasonice afecteaza sensibilitatea și asomarea țânțarilor, ceea ce motivează inactivitate lor.

Ca soluții împotriva țânțarilor, vă oferim cel mai versatil aparat țânțari, pe care îl puteti utiliza pentru cina de seară în grădină și să-l duceți în camera de dormitor atunci când vă duceți la somn. Acest aparat antitantari are două moduri de functionare:

    • pozitia I imita zumzetul țânțarilor de sex masculin, respingand astfel femelele și protejându-ne astfel de mușcăturile lor;
    • pozitia II emite ultrasunete, ce afecteaza sensibilitatea femelelor, le paralizează și acestea vor rămâne nemișcate. Folosirea acestui mod este recomandată pentru interior.

Roinsect.ro este un magazin online care respectă legea și bunele practici în comerțul electronic, este un magazin de încredere și a demonstrat utilizatorilor că este ușor să cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT