luni, 31 martie 2014

Produse RADARCAN fabricate de SERVICROMA S.L.

Din 1989, SERVICROMA S. L. a creat și a dezvoltat diferite modele și versiuni, oferind gama actuală de protectie impotriva tantarilor, mustelor, gandacilor, sobolanilor si soarecilor, gandacilor, furnicilor, cartitelor, cainilor si pisicilor, puricilor și capuselor, porumbeilor si acarienilor, aparate ce se pot utiliza pentru uz personal, casnic si industrial.

056655665Încă de la începuturile sale, și continuând cu caracterul său dinamic, SERVICROMA S.L. s-a pozitionat ca un lider in domeniul daunatorilor, oferind cel mai larg spectru de produse la nivel mondial, cu cea mai bună garanție de calitate si servicii in ceea ce priveste gama de respingere.

Acum, compania este în creștere, o mare parte a productiei este exportata în Marea Britanie, Franța, Romania, Belgia, Portugalia, Luxemburg, Germania, Austria, Scandinavia și America Latină.

Roinsect.ro este un magazin online care respectă legea și bunele practici în comerțul electronic, este un magazin de încredere și a demonstrat utilizatorilor că este ușor să cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT