miercuri, 12 martie 2014

Combaterea daunatorilor

Îmbrăcămintea care iese din uscătorie ar trebui să fie pusă în saci noi și sigilați, iar sacii vechi aruncați la gunoi. În acest moment, orice dezordine de sub paturi și din dulapuri ar trebui să fie eliminată și plasată în saci, iar sacii blocați cu fermoar. În acest moment toată dezordinea este eliminată. Acum este timpul să vidați tot. Vidați patul, covoarele, tot ce puteți. Puneți niște pudra de talc pe covoare și aspirați-le. Să sperăm că ploșnițele nu intră în hainele vidate. După aspirarea covorului puteți arunca punga în coșul de gunoi în afara casei.
123
Unele teorii susțin că preluarea covoarelor și aruncarea lor este o alegere bună.  Unii spun chiar că a lua covor înapoi de pe bara de bătut covoare este ok. Cred că va depinde de gravitatea problemei. Asigurați-vă că sertarele, în interiorul și dedesubtul lor, și elementele dintre acestea sunt tratate. Dacă aveți orice cutii de carton sau pungi de hârtie în care ați depozitat lucrurile, să scoateți totul din ele și să le aruncați afară. În cele din urmă, aceste pungi vor trebui să fie inspectate sau tratate de un profesionist în combaterea dăunătorilor.

Roinsect.ro este un magazin online care respectă legea și bunele practici în comerțul electronic, este un magazin de încredere și a demonstrat utilizatorilor că este ușor să cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT