luni, 10 martie 2014

Despre plosnite

Ploşnițele sunt micuțe (mai puțin de 0,60 cm), de culoare roșie ruginie și se umflă până când sunt pline de sânge. Ele sunt active doar pe timpul nopții, în timpul zilei fiind ascunse. Pot trăi aproape un an fără hrană. Pregătirea dinaintea efectuării tratamentului este vitală pentru succesul operațiunii.

1423412551234Ele pot fi întâlnite în crăpături, fisuri ale pereţilor, pe marginea saltelelor, cearceafuri, în spatele plintelor, etc. Detectarea lor este mai grea, în general rămân în grup şi emană un miros specific dulce şi neplăcut. Muşcătura lor nu este dureroasa, dar persoanele sensibilizate dezvolta eritem, prurit şi papule în jurul unui punct central hemoragie. Sunt împrăştiate în multe regiuni ale globului, incluzând sudul şi sud-vestul Statelor Unite, unde sunt notorii pentru muşcăturile lor dureroase.

Femelele pot depune intre 1 şi 5 oua pe zi, de-a lungul vieţii intre 200-500 de oua. Ploşniţele pot trăi pana la 300 de zile dacă au sursa de hrană adecvată şi condiţii de trai propice.

Roinsect.ro este un magazin online care respectă legea și bunele practici în comerțul electronic, este un magazin de încredere și a demonstrat utilizatorilor că este ușor să cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT