joi, 6 martie 2014

Cum sa scapam de plosnite?

Începeți prin a verifica cusăturile saltelelor, încercând să identificați pete sau dungi de culoare maro sau neagră, ouă, și chiar insecte adulte. Ploşnițele stau aproape de gazdele lor umane, astfel că ele se vor concentra pe lângă pat, dar, pe măsură ce infestarea crește,  acestea vor găsi locuri mai îndepărtate pentru a se ascunde.

123243252341Temperaturile ridicate le ucid efectiv; lenjeriile de pat, hainele, jucăriile din pluș și alte lucruri asemănătoare trebuie spălate în apa cea mai fierbinte posibil și apoi uscate la cea mai înaltă temperatură. Dacă aceste lucruri nu pot fi spălate, cea mai bună soluție este să scăpați de ele.

Carpete și covoarele trebuie curățate frecvent cu aburi fierbinți. Luați în calcul și varianta de a vă debarasa de saltelele și arcurile infestate sever. Tratarea efectiva a acestor insecte în interior este foarte dificilă. Cadrul patului și toată mobila trebuie examinată cu atenție. Utilizați un aspirator peste tot, în special în crăpăturile sau crevasele de pe podele, pereți, ramele ușilor și așa mai departe.

Roinsect.ro este un magazin online care respectă legea și bunele practici în comerțul electronic, este un magazin de încredere și a demonstrat utilizatorilor că este ușor să cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT