luni, 3 martie 2014

De ce ne confruntăm cu o renaștere a ploşnițelor și cum ajung acestea în interiorul locuințelor

Prezența acestora a fost acceptată ca făcând parte din viața de zi cu zi, până în momentul în care a fost inventat DDT-ul, care a fost o soluție foarte eficientă de exterminare a ploşnițelor. După ce această substanță antiinsecte a fost interzisă, ploşnițele au revenit încet încet, probabil acompaniind călătorii din țările în curs de dezvoltare. În unele zone, creșterile au fost semnificative, în decursul a numai câțiva ani.

3Ploşnițele pur și simplu au făcut autostopul în haine și în bagaje. Un sfat, ar fi să țineți hainele în bagaje închise, departe de paturi. În zilele de dinaintea descoperirii DDT-ului, era ceva obișnuit ca turiștii să verifice de ploşnițe paturile din hotelurile în care erau cazați.

Atunci când cumpărați mobila secondhand sau așternuturi de la piețele de vechituri sau de la vânzări deschise în garaje trebuie sa fiți conștienți de faptul că puteți duce ploşnițe acasă. Ploşnițe pot ajunge în locuința dvs. chiar și în saltelele noi cumpărate, dacă acestea au fost livrate împreună cu saltele vechi colectate de la alte locuințe. Trebuie sa va asigurați ca saltelele noi au fost înfoliate în plastic în momentul livrării.

Roinsect.ro este un magazin online care respectă legea și bunele practici în comerțul electronic, este un magazin de încredere și a demonstrat utilizatorilor că este ușor să cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT