luni, 8 iunie 2015

Ce inseamna semiochimical?

Semio” vine din limba greceasca și insemna semnal. Semiochimicalele sunt molecule emise de organisme in timpul comunicarii. Feromonii sunt cei mai renumiti dintre semiochimicale – și știm că acestia sunt folositi de catre multe animale pentru ghidare. De exemplu, furnicile urmaresc calea catre predecesorii lor in acest fel. De
aparate anti insecte zburatoare
aparate anti insecte zburatoare
asemenea, feromonii influențeaza alegerea perechilor in cazul multor animale.
Semiochimicalele pot fi momeli și repelente. In unele cazuri, ele iau mirosul corpului uman care poate conține zeci de semiochemicale. Oamenii găsesc mirosul corpurilor respingător, dar tantarii se bucura de acest lucru. Desigur, mirosul corpului era ofensator  inainte de apariția deodorantului. Oamenii fac zi de zi bai si dusuri si se dau cu parfumuri, ceea ce atrage foarte mult tantarii.
Bacteriile se hranesc cu sudoare, zaharuri si proteine ​​pe care le emana mamiferele și in acest mod se produc mai multe semiochimicale.
Acest lucru vă poate face mai mult sau mai puțin atractivi pentru tantari.
O echipa de specialisti in dezinsectie si deratizare va sta la dispozitie pentru gasirea solutiei optime in orice situatie. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati (0758.101.502).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT