luni, 15 iunie 2015

Cum putem indeparta tantarii?


tantari  De la zumzet neplăcut la senzația de mâncărime, putem afirma ca tantarii cauzează o durere mare. Există mai multe metode diferite pentru a scăpa de tantari. Multe metode nu au niciun efect asupra tantarilor. Aflați mai multe despre ce și ce nu funcționează.
Metoda 1: „Păstrați un evantai în jurul Dvs.. Este nevoie de doar o briza mica pentru a ține țânțarii departe! ”
  Deși este adevărat că o briza poate ține tantarii departe, aveti nevoie probabil de multe evantaie pentru a respinge în mod eficient tantarii dintr-o zonă. Această metodă ar putea fi potrivita dacă stati afară de unul singur, dar va fi mult mai dificil să păstrați o conversație in timp ce trebuie sa manipulati evantaiul.
Metoda 2: „Plantează-ti iarba de lamaie; conține ulei citronella, care respinge tantarii în mod natural. ”
  Uleiul Citronella este un factor de descurajare natural pentru tantari, dar aveti nevoie să plantați un câmp de iarba de lămâie in jurul casei Dvs pentru a vedea o reducere semnificativă a numărului de tantari din apropiere. Daca sunteti suficient de norocos să aveti o casa cu iarba de lamaie in apropiere, este excelent! În caz contrar, ați putea să amenajați din buget un teritoriul cu flori pentru gradina Dvs. Mai puțin costisitor ar fi un aparat antitantari fata de amenajarea cu iarba de lamaie.
Metoda 3: „Tantarii sunt atrasi de culori inchise, asa ca evitati purtarea îmbrăcămintelor de culori închise. De asemenea, evitați sa va dati cu lotiuni parfumate si parfumuri.”
  Este cu siguranță adevărat că tantarii vor să aterizeze pe Dvs. dacă purtați un parfum sau o loțiune de corp sau mână. Nu folositi aceste cosmetice, dar acest lucru nu garantează că tantarii vă evită, dar va ajuta cu siguranță. Dacă doriți să va imbracati pentru a evita intepaturile de tantari, asigurați-vă că purtați tricouri cu maneca lunga si pantaloni lungi.

  Metoda 4: „Optati pentru lumini LED. Cele galbene sau lămpile cu sodiu reduc numărul de tantari care roiesc în jurul casei Dvs. „
  Au existat cateva studii privind eficiența anumitor tipuri de lumini contra tantarilor. Țânțarii, totuși, vor fi atrasi în permanență de om. În timp ce aceste lumini pot descuraja tantarii, e doar ceva marginal. Ele sunt mult mai susceptibile de a atrage și ucide alte insecte care ar putea fi benefice.
  Utilizarea aparatelor cu ultrasunete si a insectocutoarelor este o modalitate eficientă de a controla tantarii din jurul casei Dvs. Protectia asta superioara reprezinta soluția ideală pentru problemele Dvs. contra tantarilor. Nu lasati ca tantarii sa ramana în interiorul casei Dvs; contactati-ne azi!
Roinsect.ro este un magazin online care respectă legea și bunele practici în comerțul electronic, este un magazin de încredere și a demonstrat utilizatorilor că este ușor să cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT