joi, 18 iunie 2015

Tipuri de otravă pentru soareci

duoNume alternative: anticoagulante, colecalciferol, fosfură, bromethalin, brodifacoum, d – Con, vitamina K, difetialonei, bromadiolone, warfarina, diphacinone, clorofacinonului, Fastrac, Assault, Tomcat, Real Kill, Vengeance, vitamina D3, calcitriol,  edem cerebral (cauzează epilepsie șoarecilor), Arrex, Commando, Gopha – Rid, alune otrăvite Sweeney, rodenticide.
În cazul în care câinele sau pisica au consumat din otrăvuri impotriva șoarecilor și șobolanilor, sunați nemijlocit medicul veterinar pentru recomandări ca tratament de salvare. Acțiunea  rapidă poate salva de multe ori viața unui animal de companie și să prevină nevoia de îngrijiri medicale costisitoare. Pentru otrăvuri specifice, vă rugăm să căutați ingredientul activ (acțiune anticoagulantă de lungă durată, colecalciferol, bromethlin, și fosfură).
Aceste stații de intoxicare pentru otrava pot fi achiziționate din magazinele noastre online, din material plastic sau carton cu doua intrări, în formă de tunel. Sunt potrivite în deratizarea pentru șoareci si șobolani, atât pentru spații interioare cât și pentru spații exterioare. Stațiile de carton pot fi utilizate doar în spații interioare sau spații uscate.
Se pot utiliza momeli, paste pentru reținerea șoarecilor și șobolanilor, otravuri lichide.

Aceste stații de intoxicare vă permit folosirea în sigurantă a otrăvurilor cu scopul deratizării zonelor interne.
Coincid pentru toate tipurile de momeli: de tip pastă, de tip pulbere, parafinată si lichidă.
O echipa de specialisti in dezinsectie si deratizare va sta la dispozitie pentru gasirea solutiei optime in orice situatie. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati (0758.101.502).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT