joi, 25 iunie 2015

Trebuie sa combatem daunatorii!

Pare înrădăcinat în genele omenirii sa inventeze modalități prin care sa realizeze sarcini utile în timp ce se cheltuie un efort fizic redus. Telecomanda televizorului in casa este un simbol al acestei preocupari, dar cuptoarele cu microunde, aparatul automat de gheață și uscătoare de haine "inteligente", toate nu fac decat sa ne conserve energia prețioasă, atat mentala cat si fizica.
Daca ne gandim la combaterea dăunătorilor, însă, metodele nu s-au schimbat mult din timpurile
medievale. Indiferent daca este vorba despre insecte, țânțari, muste sau de rozatoare, se poate alege dintre cele două metode de management: fie otravă, fie prinderea daunatorilor. Dacă veți lua decizia, să cumpărați produsele letale, trebuie să va pricepeți la folosirea lor, să știți unde să le plasați și cum să le gestionați corect pentru a nu vă afecta sanatatea Dvs. in acest proces.
Nu e de mirare că dispozitivele care pretind ca "Resping dăunătorii prin emiterea undelor ultrasonice" câștiga rapid atenția celor care sunt afectati de invadatorii gospodariei.
Teoria din spatele acestor inventii este că rozătoarele și insectele pot auzi sunetele emise de aparate cu ultrasunete, care sunt peste intervalul de capacitate auditivă umana. Prin emiterea ultrasunetelor puternice, se presupune că aceste creaturi vor fi respinse, alungate afară, din cauza disconfortului creat de aparate cu ultrasunete. Astfel, dăunătorii gospodariei pot fi trimisi afara doar prin conectarea unui dispozitiv electronic la priza.

 O echipa de specialisti in dezinsectie si deratizare va sta la dispozitie pentru gasirea solutiei optime in orice situatie. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati (0758.101.502).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT