miercuri, 17 iunie 2015

Totul despre otravă pentru șoareci și șobolani

soricelOtrăvirea rozătoarelor cu rodenticide (otrăvuri pentru șoareci și șobolani) este una dintre cele mai comune tipuri de toxicitate gestionate de roinsect.ro. Aceste otrăvuri sunt ușor de folosit oriunde unde ar putea fi rozătoare, în case, garaje, grajduri și chiar parcuri sau zone sălbatice. Există mai multe tipuri de șoareci și șobolani și de aceea există otrăvuri disponibile într-o varietate de culori (verde, albastru, cafeniu, roșu, etc) și formulări (peleți, blocuri de momeala, momeli pe bază de cereale, etc).
Produsele similare cu nume similare pot conține diferite tipuri de otravă. Astfel, dacă un dăunător ingerează otrava de șoareci sau șobolani, identificarea exactă a ingredientului activ este esențială, deoarece aceasta va determina riscul de otrăvire și nevoia de tratament. În cazul în care ingredientul activ nu este în mod clar vizibil pe ambalaj, un alt identificator important este numărul de înregistrare EPA (EPA Reg nr.) – acest număr va permite ca medicii veterinari să identifice în mod corect ingredientul activ din otrava respectivă.
O echipa de specialisti in dezinsectie si deratizare va sta la dispozitie pentru gasirea solutiei optime in orice situatie. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati (0758.101.502).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT