marți, 2 iunie 2015

Una dintre întrebările care ne-a fost adresată destul de des:

– Pot soarecii să trăiască într-o canapea sau într-un scaun pufos?
ZN1002Răspunsul este: Da, pot trăi. Dacă atingeți canapeaua, veți vedea pulbere de pânză stivuită pe partea de jos. Șoarecii pot face vizuini în umplutura și pot să-și creeze astfel o ambianță destul de distinsă. Inarmați-vă cu o lanterna puternică pentru a inspecta zona, dacă credeți că vă confruntați cu această problemă, și îndepărtați șoarecii cu un aparat cu ultrasunete sau plasați capcane și momeală în zona canapelei.
Cel mai bun mod de a rezolva o problemă cu șoarecii nu va putea fi ales din prima. Deci, care tip de produs impotriva soarecilor este cel mai bun pentru a-i menține departe de casa Dvs. sau de garaj?
Mătura și garnitura de etanșare a ușii este prima Dvs. apărare împotriva soarecilor. Ați fi surprins să vedeți că un mic decalaj sub ușa de garaj poate invita un șoarece sau șobolan în interior de-a-lungul iernii. Soluția este de a etanșa punctele de intrare. Folosind diverse produse, cum ar fi un produs din lână de cupru sau din lână de oțel vechi puteți etanșa lacunele (deși lâna de oțel va rugini în timp). Orice fel de spumă expandabilă pentru a menține soarecii în exterior va face minuni, ba chiar și orice câlț demodat.
Șoarecii pot mânca din spuma ca dintr-o bucată de pâine?
Nu. Șoarecii sunt leneși și vor căuta o altă cale de intrare mult mai ușoară.
O echipa de specialisti in dezinsectie si deratizare va sta la dispozitie pentru gasirea solutiei optime in orice situatie. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati (0758.101.502).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT