vineri, 14 iunie 2013

Exista cai de atac eficiente pentru combaterea furnicilor?

       De ce furnicile transportă departe furnicile moarte? Nu le mănâncă?

   Furnicile se îndepărtează de deșeurile din cuibul lor și le depozitează într-un morman numit groapă. Aceasta protejează colonia de la contaminare. Multe insecte (inclusiv furnici) emit acid oleic, după moarte, care determină furnicile vii să trateze cadavrele ca și materie de deșeuri, pentru a fi ridicate și transportate în groapă. Furnicile moarte nu devin cina pentru supraviețuitorii membriilor de familie, contrar credinței populare.

Ants    Există căi de atac eficiente pentru combaterea furnicilor?

Există multe remedii pentru combaterea furnicilor, dar sunt unele mai frecvente adopate de anumite persoane:
    Furnicile se vor abate de la punctul de intrare în cazul în care acesta a fost presărat cu scortisoara, praf de chili sau piper negru.
    Sticla curată amestecată cu detergent de vase va ucide furnicile, dar amestecul poate fi, de asemenea, destul de murdar.
    Oțetul ucide și respinge furnicile, dar cei mai mulți proprietari de case ar alege mai mult furnicile, probabil, decât o casă care miroase a oțet.
    Furnicilor nu le plac, de asemenea, castraveții!

Dintre aparate pentru combaterea furnicilor cele mai recomandate sunt cele care emit unde elecromagnetice.
752572500.jpgUnul dintre sistemele de ghidare folosite de furnici, sunt câmpurile magnetice generate de pământ. Folosind tehnologia electromagnetismului pentru a varia câmpul magnetic cu ajutorul instalatiei electrice din casă, furnicile evită această situație și vor căuta în afara casei un cuib mai stabil.
Ce este o furnică zburătoare?
O furnică zburătoare este o furnică cu aripi, care este adesea confundată cu termitele, furnica care distruge lemnul.


 Roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT