joi, 6 iunie 2013

Traseul furnicilor

     În timpul verilor extrem de uscate, clienții noștrii se confruntă cu invazia furnicilor în bucătării și băi, furnici care se află în căutarea apei. Primăvara, în general, aduce o mulțime de ploi, și dintr-o dată ne putem trezi cu furnici peste tot. Clienții ne-au explicat, că cea mai recentă invazie a furnicilor a fost consecința solului saturat.
"Cand e uscat, am furnici. Când este ud, am furnici", a exclamat un client frustrat. "Eu nu pot să le înving!"

Traseul furnicilor:

furnici   Adevărul este că condițiile meteorologice extreme au tendința de a trimite furnicile înăuntru, mai ales în timpul primăverii. Noi chiar primim telefoane legate de furnici mai ales după viscole iarna. Până în prezent, primăvara anului 2013 a adus multa zăpadă și schimbări bruște, creșteri de temperaturi până la 26 de grade, doar în câteva săptămâni. Și furnicile revin , exact la timp.
   Vom arunca o privire mai îndeaproape la speciile variate de furnici, cum ar fi furnica de casă urât mirositoare și furnica dulgher. Vă oferim câteva sugestii cum să rezolvați problema furnicilor. Puteți ține cont de aceste sfaturi pe viitor.
    Cel mai bun mod de eliminare  a furnicilor este un tratament perimetral, și un tratament în interiorul camerelor infestate, deși adesea este posibil să se elimine o infestare în exterior prin pulverizare. Furnicile sunt rareori găsite în spații goale. Va putem oferi atat spray-uri cât și un plan pentru tot parcursul anului pentru protecție anti furnici.
sc8h_2      
  În timp ce sunteți în așteptarea deratizării sau în așteptarea unui tratament care să își facă efectul, s-ar putea să fie nevoie de a ucide furnicile rapid. Acest lucru îl întâlnim adesea în cazul restaurantelor. Pentru o rezolvare rapidă, este important să aveți grijă de curățarea de uz casnic. Multe dintre metode, inclusiv curățarea sticlei, omoară furnicile care intră în contact cu mirosul sau reziduurile al unui pesticid dintr-un magazin de bricolaj. Aceasta nu este o soluție anti furnici pe termen lung - colonia va continua să se reproducă și să trimită noi lucrători în casă - dar nu e cu siguranță de preferat sa gătiti în timp ce furnicile se zbenguie pe tejghea sau sa se inchida unitățile comerciale din cauza vizitatorilor nedoriti.

Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT