luni, 17 iunie 2013

Furnicilor le place să găsească hrană și apă în bucătărie!

    Odată ajunse intr-o locatie, furnicile caută o sursă de apă. Atât produsele alimentare cât și sursele de apă pot fi găsite în bucătării, si probabil le veti observa în primul rând aici, adunate în jurul chiuvetei și, eventual, extinse în dulapuri, fiind în căutarea de dulciuri și grăsimi, care sunt alimentele lor primare. Este o obisnuinta pentru ele să călătorească de-a lungul conductelor de apă, fiind motivul pentru care ar putea fi găsite în bucătărie și în baie, dar nu între camere. Bolurile de zahăr descoperite, alimentele lăsate peste noapte sau un aragaz murdar sunt toate căi sigure de a atrage furnicile. Eliminarea acestor momeli și curățarea temeinică duce la prevenirea infestării.
Ants Swarming Pear     Există o serie de măsuri pe care le puteți lua pentru a controla coloniile existente, precum și a preveni invaziile viitoare de furnici.
    Copacii suspendați și arbuști denși în contact cu casa ar trebui să fie tăiați din nou, in special in jurul ferestrelor. Resturile de lemne ar trebui să fie eliminate (acest lucru este, de asemenea, de natură să atragă termite, care sunt mult mai nedorite decât furnicile!), iar in paturile de pietrișuri este mai putin probabil să se refugieze furnicile decât în straturile de frunze uscate si paie. Crăpăturile și fisurile trebuie să fie sigilate, deoarece vor fi o cale de deschidere în casa Dvs,nu numai pentru furnici, ci si pentru o multitudine de dăunători. Și, în timp ce merita sa aruncati o privire în beci la scurgere sau pentru alte probleme, acesta este un loc neobișnuit pentru a găsi colonii, iar măsuri de control luate in zona de sub casa probabil nu vor avea un mare impact.
752572500.jpg
    În timp ce aceste etape sunt benefice pentru limitarea accesului la structura, coloniile existente ar trebui să fie, de asemenea, tratate cu un insecticid pentru furnci, care ar putea implica aplicații atât în ​​interiorul casei cât și în aer liber. Vă putem oferi atat spray-uri antifurnici, cât și un plan pe tot parcursul anului de gestionare a dăunătorilor. Pentru mai multe informații, nu ezitați să ne contactați.

 Roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT