luni, 10 septembrie 2012

Aparate portabile la preturi economice

Oamenii isi petrec foarte mult timp in aer liber, unde pot intalni pe diverse strazi caini agresivi. Proprietarii de caini care nu doresc sa aiba grija de cainii lor, ii vor abandona si in acest fel vor deveni caini vagabonzi. In fiecare an, numarul de caini vagabonzi se afla in crestere. Odata cu cresterea numarului de caini, cresc si atacurile asupra oamenilor. In fiecare an, mii de oameni sunt muscati de caini si au nevoie sa solicite asistenta medicala. Ca masura defensiva împotriva atacaurilor de caini, este important sa utilizati aparate impotriva cainilor cu ultrasunete fara sa dauneze acestor animale. În cazul în care munca ta implica munca de teren, in zone rezidențiale, strazi si piete, intr-adevar aceste aparate impotriva cainilor sunt foarte utile pentru alungarea lor.
 
Este recomandabil sa investiti in aceste aparate impotriva cainilor, deoarece sunt usor de purtat si pot fi luate cu tine oriunde te duci si au un pret economic.
Utilizarea acestor aparate impotriva cainilor cu ultrasunete este modul cel mai uman si in conditii de siguranta poti descuraja orice caine neprietenos. Folosind cea mai recenta tehnologie cu ultrasunete, aceste aparate impotriva cainilor folosesc trei moduri de a respinge un caine. Una dintre ele este sunetul de inalta frecventa (20.000 Hz-25, 000Hz), care ii creaza un disconfort, dar nu daunator.
 
Si, al doilea este flash-ul super-luminos pentru a-i crea ceinelui o stare temporara de confuzie. Ajută la oprirea unei abordari de caini nedoriti pană la 15 ml. Bateria este inclusa in toate aceste aparate impotriva cainilor. Aceste aparate impotriva cainilor pot fi folosite ca o lanterna. Sunt usor de utilizat. Doar pentru protecte contra cainilor apasati indelungat butonul.
Al treilea mod cea de alarma, ce poate fi perceputa si de oameni. Acesta poate fi utila in cazul persoanelor care merg pe jos, copii, femei, batrani, si care pot fi oprite de diversi agresori. Butonul marcat “Audible” va emite o alarma puternica, ce poate speria raufacatorul, si poate alerta lumea din jur.
Aceste aparate impotriva cainilor se mai poate utiliza pentru antrenarea si imbunatatirea comportamentului cainilor de companie. 
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT