luni, 3 septembrie 2012

Un aparat convertit Repel Emg 3 in 1 alunga daunatorii din casa!

Un aparat convertit Repel Emg 3 in 1 alunga daunatorii din casa!
Utilizeaza cea mai recenta tehnologie cu ultrasunete si unde electromagnetice.
Traductoarele de presiunea inalta emit ultrasunete mai puternice decat boxele normele. Aceste ultrasunete emise de aparat contra soarecilor, contra sobolanilor nu le putem percepe, dar vor fi afectate timpanele creaturilor mici, cum ar fi:  soareci, sobolani, paianjeni, gandaci, furnici care ne-au invadat casa. Sunetul este mai puternic decat o sirena, functionand intermitent cu o intensitate ultrasonora de aprox. 50 dB.

Modul aparatului contra soarecilor, contra sobolanilor cu unde electromagnetice este conceput pentru a strabate instalatia electrica din interiorul zidurilor si evacua daunatorii din crapaturile zidurilor, din tavane false, din usi si din pardoseala.
Fiecare aparat contra soarecilor, contra sobolanilor protejeaza un nivel dintr-o casa de marime medie.
Semnalele electromagnetice emise de aparat ajung in spatele zidurilor pentru indepartarea cuiburilor pe care le-au creat daunatorii.
Acest aparat contra soarecilor, contra sobolanilor schimba constant semanelele ultrasonice.
Utilizeaza constant schimbarea semnalelor ultrasonice și electromagnetice, astfel incat rozatoarele nu se pot adapta.
Domeniul de frecventa utilizat de aparat contra soarecilor, contra sobolanilor se schimba de la 25 kHz  la 40 kHz, fara sa afecteze animalele de companie.
Consumul de energie al acestui aparat contra soarecilor, contra sobolanilor este de aprox. 1 Watt
Raza de actiune a acestui aparat contra soarecilor, contra sobolanilor este de aprox. 30 m2, pentru o camera cu o inaltime de 2.4 m.
Poate fi folosit acest aparat contra soarecilor, contra sobolanilor in case, apartamente, birouri, scoli, spatii alimentare, restaurante etc. 
   
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT