vineri, 7 septembrie 2012

Cel mai bun repelent portabil impotriva cainilor: cel natural?

Desi cainii sunt cele mai preferate animale de companie din lume, dar nu aduc un avantaj gradinii noastre. Pentru a pastra o gradina frumoasa cu flori si plante, nu ati dori sa sa fie deranjata de animale. Sigur, ca gandul tau se concentreaza, cum sa tii cainii departe de gradina pentru a proteja de orice prejudiciu.
 
Care este cel mai bun aparat speriat caini?

Exista pe piata mai multe repelente impotriva cainilor, dar pot fi daunatoare pentru cainii Dvs., mai ales daca aceste repelente impotriva cainilor sunt electrice sau toxice. Noi va oferim noul aparat speriat caini cu ultrasunete, care nu functioneaza cu substante toxice si nu dauneaza cainelui Dvs. Exista mai multe variante, fiecare aparat speriat caini difera de suparafata acoperita, dar toate sunt naturale, functionand cu ultrasunete. 
 
Din cauza ultrasunetelor, cainii devin in mod notoriu iritati si deranjati. Aceste ultrasunete nu sunt deranjante pentru urechea umana, asa ca este o operatiune foarte simpla de a apasa un buton si cainele sa se indeparteze instantaneu.
Dupa testele facute de anumite persoane s-a constatat, ca rasa Dalmatian la actionarea unui aparat speriat caini se opreste din latrat si apleaca capul usor in jos si apoi reia ceea ce facea inainte. Rasa Chihuahua se opreste instantaneu din latrat si se uita zeflemitor la persoana care manipuleaza acest aparat speriat caini pentru a indeparta de un anumit loc.
Un aparat speriat caini este suficent de mic pentru a fi usor purtat cu Dvs. 
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT