marți, 18 septembrie 2012

Efectul ultrasunetelor asupra puricilor, paianjenilor si insectelor zburatoare

Despre Puricii: Puricii sunt adversari veritabili. Principalele responsabile de infestare cu purici sunt animalele de companie, deoarece puricii traiesc pe animalele tale, in culcusul lor, pe covoare si mobila, iar in timpul verii in peluza. Puricii ajung la maturitate in mai putin de 3 luni. Puricii sunt mai activi atunci cand vremea este calda. Ei pot trai cateva saptamani fara hrana. Femela, dupa imperechere, poate avea cateva sute de mii de pui in doar noua luni. 
 
Puricii comunica intre ei prin utilizarea sunetelor de inalta frecventa pentru a jalona limitele teritoriale. Un aparat cu ultrasunete provoaca efectiv un blocaj intre comunicarea lor, si anume o stare de dezorientare. Ei vor parasi animalele de companie si se vor muta in covoare, unde vor muri in cele din urma. Pune pastile pentru molii sau pulbere pentru insecte în sacul de la aspirator pentru a ucide puricii aspirati. Utilizați aceste repelente atunci când ingrijiti animalul pentru a adauga un spor de control asupra puricilor. Asteptati pana la patru săptămâni pentru aparitia rezultatelor. Amplasati unitatea deasupra nivelului solului, la o inaltime la care animalele de companie isi petrec cea mai mare parte a timpului. Utilizați in mod continuu repelenti cu ultrasunete pentru controla puricii. 
 
Despre paianjeni si insecte zburatoare: Spre deosebire formele mai avansate de animale avansate cu organele auditive complexe, insectele si paianjenii raspund la undele de sunet normale si la ultrasunete prin antene, aripi, firele de par ale corpului și timpanele rudimentare. Aceste vibrații mecanice declanseaza impulsurile neuronale ce provoca modificarea de comportament. Acest lucru afectează consumul de produse alimentare, reproducerea, comunicarea și alți factori biologici. Dăunătorii pleca în cele din urmă, din cauza mediului anormal la care acestea sunt expuse.
Insectele care zboara sunt paraziți de sezon, atât de ​​interior cat și de aer liber. Expunerea la repelenti cu ultrasunete le provoaca o stare de confuzie. Cele mai afectate insecte de valurile de ultrasunete sunt paianjenii, care nu mai pot determina daca prada este prinsa in panza lor. 
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT