joi, 6 septembrie 2012

Protectie 12 m de cainii maidanezi

Super Dogchaser Plus este un aparat anti caini, care adopta cea mai inalta tehnologie cu ultrasunete pentru respingerea cainilor maidanezi. Indeparteaza cainii periculosi folosind doua moduri:
  • ultrasunetele de inalta frecventa creand un disconfort cainelui, fara daune fizice
  • doua leduri  ultraalbe luminos intermitente, care temporar orbesc cainele maidanez, acesta devenind confuz.
Acest aparat anti caini poate combina cele doua moduri de functionare sau functiona in fiecare mod individual. Se pot seta aceste moduri in felul urmator:
  1. Butonul din stanga: activeaza ledurile frontale ale aparatului atata timp cat il tineti apasat. Aceste leduri se pot utiliza si ca o lantena in zone intunecate.
  2. Butonul din centru va combina ultrasunetele cu ledurile intermitente, care  amplifica indepartarea cainelui nedorit.
  3. Butonul din partea dreapta emite doar ultrasunete, cat timp il tineti apasat.
 Acest aparat anti caini ajuta la stoparea cainilor nedoriti pana la o distanta de 12 ml. De asemenea, acest aparat anti caini poate fi folosit in scopuri de antrenament al cainilor.
Dispozitivul anti caini schimba automat frecventele, fiind calibrat intre 20 kHz-25 kHz pentru a creste sensibilitatea cainilor.
Presinea sonora a acestui aparat anti caini la care se emit ultrasunetele este de 130 dB.
Acest aparat anti caini este echipat cu o baterie alcalina de 9V. 
Acest aparat anti caini este usor de purtat, deoacere are o greutate mica (55 g), dimensiuni reduse (121*45*24 mm) si un snur pentru o tinere mai usoara. Un astfel de aparat anti caini se poate folosi oriunde in natura, unde sunteti expusi sa intalniti haite de caini. 
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT