marți, 25 septembrie 2012

Repel Emg 3 in 1 acopera un nivel intreg din constructia unei case de marime medie

Aceste aparate antirozatoare sunt echipate cu doua functii importante: ultrasunete si unde electromagnetice.
Ultrasunetele emise de  aparate antirozatoare vor afecta timpanele daunatorilor, cum ar fi:  soareci, sobolani, paianjeni, gandaci, furnici care ne-au invadat casa. Semnalele ultrasonice si electromagnetice emise de aparate antirozatoare, se schimba constant pentru a evita obisnuinta daunatorilor.  Ultrasunetele acestor aparate antirozatoare functioneaza intermitent.
 
Undele electromagnetice sunt concepute pentru a strabate reteaua electrica din interiorul zidurile casei si a indeparta cuiburile daunatorilor din crapaturile zidurilor, din zone unde ultrasunetele nu pot patrunde de ex. tavane false, usi si pardoseala.
Amandoua aparate antirozatoare pot proteja doua etaje, in cazul unei case de marimea medie. Un aparat acopera un singur nivel.
Domeniul de frecventa utilizate de aceste aparate antirozatoare  este larga, schimbandu-se de la 25 kHz  la 40 kHz, fara sa afecteze animalele de companie.
Consumul de energieal acestor aparate antirozatoare este de aprox. 1 Watt.
 
Aceste aparate antirozatoare pot fi folosite in case, apartamente, birouri, scoli, spatii alimentare, restaurante etc. 
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT