joi, 27 septembrie 2012

Rolul aparatelor cu unde electromagnetice

Functia electromagnetica a unui aparat cu unde electromagnetice are rolul de a transporta si de a transmite un semnal prin firele instalatiei electrice, semnal care poate fi detectat de catre daunatori pana la 1 metru de la orice cablu, chiar si din interiorul peretelui si tavanului.
Ce fel de semnal emite aparatul cu unde electromagnetice si cum afecteaza rozatoarele?
Acest aparat cu unde electromagnetice trimite impulsuri prin cablajul existent in casa sau incinta prin schimbarea campului electromagnetic, ajutand la crearea unui mediu neprietenos in interiorul peretilor, podelelor si tavanelor, ceea ce indeparteaza daunatorii aflati in casa.
 
Acest fenomen este folosit nu numai pentru alungarea rozatoarelor, ci si a paianjenilor, deoarece agraveaza sistemul lor nervos alungand definitiv acesti daunatori din ascunzatori.
Acest sistem este inofensiv pentru persoane si animalele de companie fara sa ucida gandacii, dar are rolul de a ii indeparta de casa.
Aveti posibilitatea de a controla si gandacii de bucatarie in multe feluri, iar una dintre cele mai simple metode este cu ajutorul undelor electromagnetice.
Aparatele cu undele electromagnetice sunt potrivite pentru orice loc si pot fi instalate la domiciliu, in apartamente, in companiile de servicii alimentare, ferme, birouri si asa mai departe.
Aceste aparate cu unde electromagnetice nu polueaza aerul, nu folosesc chimicale, otravuri si nu afecteaza aparatele electrocasnice, animalele de companie si oamenii.
Ca performanta, acest produs este stabil si eficient, iar cel mai bun efect apare dupa o utilizare continua timp de 2 pana la 3 saptamani.
Aceste aparate cu unde electromagnetice se conecteaza direct la priza de 110-220V AC, are un consum redus de energie si sunt foarte compacte si usor de utilizat.
Acest sistem electromagnetic face ca gandacii de bucatarie sa isi piarda simtul directiei si te ajuta sa scapi complet de invazia lor.  

Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT