vineri, 31 august 2012

Un aparat revolutionar pentru daunatorii casei Dvs.

Noul aparat rozatoare Pestmaster 5 in 1 este potrivit pentru familia Dvs, care va scapa de daunatorii casei:soareci, sobolani, gandaci de bucatarie, furnici, precum si alte rozatoare sau insecte taratoare si asigura un mediu proaspat prin intermediul functiei de ionizator.
Va asigura acest aparat rozatoare o acoperire de 450 mp.
Undele ultrasunete emise de acest aparat rozatoare servesc pentru indepartarea daunatorilor din interior, care afecteaza sistemul lor nervos si auditiv.
Undele electromagnetice vor alunga daunatorii din peretii casei, din plafoane false, din pardoseli, emitand un camp electromagnetic, ce vor progaga prin toata instalatia electrica a casei.
 
Acest aparat rozatoare  are rolul de a introduce particule de ioni negativi in fluxul de aer, ce neutralizeaza fumul de tigara, mirosurile alimentelor, praful si polenul. Creaza prospetime in camera.
Pentru identificarea modurilor de functionare, acest aparat rozatoare are 3 leduri ce vor indica:
     – LED-ul portocaliu aprins:     functia Ionizator este operationala;
     - LED-ul rosu va clipi incet:   undele electromagnetice sunt emise;
     – LED-ul verde va clipi rapid: undele ultrasonice sunt emise.
Acest aparat rozatoare se alimenteaza la orice priza de 220V. Consumul este nesemnificativ, doar 3W. Pentru setarea luminii ambientale apasati partea stanga a acestui aparat rozatoare un buton cu 3 setari.
  •   pozitia ON inseamna pornirea luminii
  •  pozitia SENSOR activarea luminii doar la lasarea intunericului
  •  pozitia OFF pentru oprirea luminii.
Functionare silentioasa. Se poate utiliza acest aparat rozatoare atat ziua, cat si noaptea fara sa deranjeze aparatul animalele de companie.
Poate fi folosit acest aparat rozatoare in case, apartamente,birouri, scoli, gradinite, spatii publice, spatii alimentare,  restaurante, hoteluri, cantine, biblioteci, etc.
Pretul de vanzare al acestui aparat rozatoare Pestmaster  5 in 1 este de 99.99 Ron cu Tva. 
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT