vineri, 24 august 2012

Aparatele cu ultrasunete ofera un mediu prietenos de a scapa de daunatori

Combaterea daunatorilor cu aparate ultrasunete este teorie simpla. Aceste aparate cu ultrasunete ofera un mediu prietenos si nu creaza nici o mizerie in timpul procesului de combatere a daunatorilor. Intotdeauna au fost preferate de oameni metodele mecanice, otravurile pentru a scapa de daunatori. Tot ce trebuie sa faceti pentru a utiliza niste aparate cu ultrasunete, sa conectati aparatele cu ultrasunete la priza electrica. Unele aparate cu ultrasunete sunt portabile si le porti purta oriunde ai merge. Inainte de a descrie eficacitatea dispozitivelor cu ultrasunete pentru controlul daunatorilor este necesar sa intelegem mai intai teoria din spatele acestei tehnici.
 Cum functioneaza?

Undele ultrasonice pot fi auzite de daunatori, dar nepercepute de urechea umana.
Este bine de stiut, ca
-sunetele sunt produse de vibratii ale caror frecvente  se cuprind intre 16- 20.000 Hz.
-infrasunetele, care au frecvente mai mici de 16 Hz. In jurul nostru intalnim sunete de frecvente joase si foarte joase pe care nu le auzim, dar le percepem cu simtul tactil ca vibratii.
-ultrasunetele se refera la frecvente mai mari de 20.000 Hz. La persoanele cu auz excepţional, aceasta limita se extinde pana la 25000, chiar 30000 Hz. Vibraţiile mecanice, care ajung la urechea omului sub forma de vibratii longitudinale, nu vor provoca senzaţii auditive decat daca frecventa lor este cuprinsa intre 16 si 20000 Herzi.
 
Aceste ultrasunete de inalta frecventa nu sunt admisibile de daunatori, prin urmare, ii irita si ii respinge. Aceste aparate cu ultrasunete vor descuraja daunatorii si vor crea un disconfort  timpanelor acestor creaturi mici. Este un mod sigur de a crea conditii de siguranta familiei Dumneavoastra pentru a scapa de daunatori fara utilizarea chimicalelor. Se vor muta departe de aceste sunete deranjante si prin calea asta vom scapa de ei. Asa cum am mentionat mai devreme, pentru a utiliza acest mod de control al daunatorilor, trebuie sa conectati cate un aparat cu ultrasunete in fiecare camera. Undele sonore emise prin aer nu pot penetra obstacole, cum ar fi perdelele, usi, sau mobilieri. Din acest motiv, aparat cu ultrasunete necesita sa fie plasate intr-o zona departe de orice obstacole. In cazul in care, aveti nevoie de aparate cu ultrasunete, le puteti folosi modelele portabile pentru campig sau drumetii montane. Aceste modele de aparate cu ultrasunete sunt disponibile la diferite intervale de frecvente pentru fiecare daunatori in parte. 
 
Aceste aparate cu ultrasunete au preturi accesibile si nu este necesar sa consumati multi bani pe aceste aparate cu ultrasunete pentru combaterea daunatorilor. In oferta noastra veti gasi o varie larga de aparate cu ultrasunete, care functioneaza cu ultrasunete si  cu sunete acustice. Fiecare aparat cu ultrasunete este calibrat la o frecventa sau la o gama de frecventa automat variabila sau  manuala, in functie de sensibilitatea daunatorilor.   
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT