miercuri, 8 august 2012

Ultrasunete va salveaza de prezenta mustelor

Mustele sunt regasite in unitati comerciale, deranjand clientii in timpul consumarii alimentelor. Acest lucru solicita restaurantelor, fast food-lor sa asigure conditii igienice pentru clienti, pentru a evita infectarea mancarii cu  bacterii E-coli, Cryptosporidium, Listeria etc.
 
Cea mai cunoscuta specia, ar fi musca domestica de 6-8 mm, avand doua perechi de aripi, prima serveste pentru zbor, fiind foarte dezvoltata, cea a doua pereche are rolul de a mentine echilibrul in timpul zborului. Reproducerea lor se desfasoara pe gunoaie, alte materii in descompunere, deseurile aimalelor.
Mustele de casa sunt foarte frecvent intalnite la nivel mondial, cu exceptia deserturilor, a regiunilor polare si a celor alpine de la mare altitudine. Oriunde se regasesc muste, existand conditii adecvate pentru reproducere, de exemplu in materii organice umede.


Un numar mare de muste se dezvolta in anumite medii, cum ar fi  grajdurile animalelor. Aceste specii s-au raspandit atat de mult, incat a devenit o problema serioasa in locuintele oamenilor, restaurante, fast food-uri. Mustele pot fi gasite si in procesul de prelucrare a alimentelor, restaurante, furnizori farmaceutice, furnizorii de asistenta medicala si in mai multe industrii.
Protejarea calitatii produselor, reputatia si relatiile bune cu clientii asigura un serviciu valoros, care adaposteste profitabilitatea si existenta durabila a unei companii, de accea pentru un mediu curat este recomandat sa protejati spatiile de muste.
 
Mustele sunt purtatoare de boli, ele pot transmite bacteria Helicobacter pylori, pe care le poarta pe picioare, ce poate cauza ulcer la om. Existenta lor reprezinta un pericol pentru igiena.  Pentru a evita contaminarea mancarii. Pentru combaterea mustelor este ideal sa utilizati aparate antimuste cu ultrasunete, care care le afecteaza sistemul nervos central si creaza un disconfort, alungandu-le din aria de actiune a emitatorului respectiv.
Este ideal  sa utilizati acest aparat antimuste pentru locuinte, spatii comerciale, birouri, depozite, restaurante etc.
 
O buna functionare a acestui aparat antimuste este semnalizata de ledul luminos aflat in partea frontala a aparatului, prin aprinderea intermitenta a acestuia.
Pretul acestoraparate antimuste variaza de la 69.89 pana la 99.94RON.  
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT