miercuri, 29 august 2012

Efectele ultrasunetelor

Principiul de ultrasunete:
Perceperea semnalelor ultrasonice este destul de neplacuta iar functionarea ultrasunetelor va respinge daunatorii din casa Dvs, fara daune fizice pentru aceste animale. Cu toate acestea, oamenii de stiinta de la Universitatea California au prezentat intr-o conferinta despre organisme daunatoare, ca pasarile se pot obisnui cu sunetele emise in continuu, chiar daca initial au fost neplacute. Pasarile percep o gama de frecventa intre 0.05 – 29.000 Hz in functie de specie.
Pisicile pot auzi si distringe ultrasunete pana la 64.000 Hz. Acest lucru le face sa fie extrem de sensibile la frecvente ultrasonice.
Oamenii:
Aceste aparate cu ultrasunete sunt rareori auzite de om. Auzul uman are o sensibilitate la sunete, care variaza intre 16.000 si 20.000 Hz. Rareori unele pot percepe ultrasunete pana la pragul de 24.000 Hz.
Efectele ultrasunetelor:
Undele ultrasonice creaza caldura si radiatii, care pot afecta celulele si nervii unui daunator. Expunerea la aceste aparate cu ultrasunete poate provoca greata, pierderea auzului sau surditate la toate animalele. 
 
Auzul pisicilor este de patru ori mai sensibil fata de cel al oamenilor. Urechiile lor sunt concepute pentru a le ajuta la vanatoare. Ele pot distinge marimea unei surse de sunet. Sunt cataratoare abile, cu un echilibru de invidiat. Ghearele le permit sa se agate atunci cand se catara iar coada este folosita pentru contrabalansare. Aceasta abilitate minimizeaza riscul unor leziuni, dar nu il poate inlatura total, mai ales atunci cand animalul cade de la o inaltime mare, pe o suprafata dura. In cele din urma, aceste aparate cu ultrasunete nu le cauzeza leziuni, insa le provoaca in mod direct stres si un sentiment de primejdie.
Autoevaluarea si testarea unui aparat cu ultrasunete este cel mai inteligent lucru pe care il puteti face pentru a obtine rezultate optime. 
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT