marți, 28 august 2012

Ultrasunetele sunt eficente?

Indiferent cat de mult ati pastra curatenia in casa, se poate intampla sa fiti invadat de daunatori, cum ar fi insecte taratoare, furnici, paianjeni, capuse, rozatoare, daunatori care sunt atrasi de case din cauza caldurii, adapostului si hranei. Unii daunatori pot fi enervanti, altii (sobolanii) pot sa transmita boli, iar altii cum sunt paianjenii pot fi chiar otravitori. Termitele pot devora toate structurile de lemn si, astfel, sa cauzeze daune materiale.
Inainte de insecticide, existau alte metode de prevenire pentru a limita infestarea daunatorilor. 

Unele dintre cele mai importante modalitati de a reduce populatiile de insecte in casa ta ar fi:
– Asigurati-va sa nu cada firimituri oriunde pe jos, scurgeri. Faceti curatenie cu promtitudine!
– Nu stocati gunoiul in casa, mai mult de o zi!
– Sigilati toate crapaturile si gaurile in casa pentru a preveni intrarea insectelor. Un gandac de bucatarie are nevoie doar de 1.2 mm de spatiu pentru a se ascunde.
– Cand aduceti cutii cu mobilier in casa, asigurati-va ca nu sunt gandaci.
Practic, trebuie sa va ocupati de aceste probleme, inainte de a deveni imposibil de gestionat.
O alta metoda, care implica un oarecare efort financiar, este de a folosi un dispozitiv ultrasunete.

Metodologia utilizata in dispozitivele cu ultrasunete pentru controlul daunatorilor se bazeaza pe respingerea daunatorilor prin generarea de unde sonore, unde care ii irita. Insectele taratoare si rozaoarele pot auzi unde care sunt peste gama senzoriala a omului.
Se recomanda, atunci cand folositi un dispozitiv ultrasunete, sa plasati acest aparat in apropierea zonelor afectate, cum ar fi in gauri in gipscarton, care servesc la intrarea daunatorilor. In cazul in care doriti sa utilizati un dispozitiv ultrasunete mobil, il puteti amplasa sub gipscarton. 
 
Acest lucru trebuie facut pentru ca undele ultrasonice sunt ineficente in cazul in care exista un obiect solid intre daunatori si un dispozitiv ultrasunete. Exista si varianta de combatere a daunatorilor, care se bazeaza pe  generarea unui camp electromagnetic care strabate reteaua electrica din casa, iar undele vor patrunde sub gipscarton. Acest dispozitiv ultrasunete cu unde se conecteaza direct la o priză de perete.
Autoevaluarea si testarea unui dipozitiv ultrasunete este cel mai inteligent lucru pe care il puteti face pentru a obtine rezultate optime.` 
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT