luni, 20 august 2012

Aparat sonor pentru a lupta impotriva pasarilor

Aparatul BR-4 impotriva pasarilor este proiectat, pentru a face fata infestarilor de pasari intr-un mod ecologic, fara poluanti sau produse chimice. Prin aceasta metoda umana si ecologica se va rezolva problema acestor pasari nedorite fara a le face vreun rau acestora sau altor vietati. Aparatul impotriva pasarilor reda sunete preinregistrate naturale ale pasarilor padatoare si, de asemenea, practicile agresive: combinatii de focuri de arma pentru a avertiza pasarile ca se afla in  zona de pericol.  Pasarile au principiul de turma si vor considera zona de pericol pentru pasari, cand populatia lor scade drastic. Aparatul impotriva pasarilor emite un semnal pentru pasari sa nu atace zonele protejate.
Aparatul impotriva pasarilor se utilizeaza in general pentru controlul pasarilor in zonele agricole si depozite, aeroporturi, etc.


BR-14 impotriva pasarilor poate fi montat usor pe un stalp de orice forma sau material de orice forma sau din orice material utilizand dispozitivele pentru montare( incluse). Unitatea impotriva pasarilor trebuie montata in general in mijlocul  zonei controlate. Difuzoarele aparatului impotriva pasarilor sunt amplasate in pozitiile cele mai inalte pentru a asigura difuzarea adecvata a sunetului. inainte de a porni aparatul impotriva pasarilor, asigurati-va ca butonul de volum este setat la minim (invers acelor de ceasornic).   
 
Aveti doua posibilitati de a alege modul de alimentare al aparatului impotriva pasarilor:
a. Pentru modul adaptor de alimentare: conectaţi unitatea la o sursă de alimentare 220V (ATENTIE! Adaptorul de alimentare este pentru utilizare în interior!);
b. Pentru modul baterie:
 Utilizaţi o baterie de 12V, cu o capacitate de cel putin 45Ah. Durabilitatea aproximativă a bateriei, în medie, este de 5-10 zile. Durata de viaţă a bateriei variază, în funcţie de condiţiile de muncă şi de timp şi ajustări de sunet.
– Pentru performanta cea mai mare a aparatului impotriva pasarilor va recomandam setarea butonului de volum pana la maxim, iar butonul de timp la jumatatea intervalului, aproximativ la 10 – 15 minute.
Se poate ajusta perioada dintre sesiunile de sunet. Perioada de timp setata din fabrica dintre sesiunile de sunet este de aproximativ şapte minute. 
 
Elementul de fotocelula “Senzor” monitorizeaza schimbarile de iluminare. Cand luminozitatea scade (de ex. la apusul soarelui), aparatul impotriva pasarilor se comuta automat pe modul de noapte. Aceasta inseamna ca, pe timpul noptii, cand activitatea pasarilor este inactiva, aparatul impotriva pasarilor ramane in modul de asteptare. Indicatia “Low BAT” (baterie slaba) se initiaza atunci cand bateria este aproape descarcata (numai atunci cand este utilizat modul alimentare pe baterie). Atunci cand apare aceasta indicatie, aparatul utilizeaza o alerta sonora din 10 in 10 minute. Sistemul impotriva pasarilor poate functiona in modul “Baterie scazuta” timp de 2 ore, dupa care trece automat in modul asteptare (nu va functiona pana cand bateria este reincarcata sau inlocuita).   
 
Atunci cand aparatul impotriva pasarilor este in modul de asteptare din cauza luminozitatii scazute sau sau cu alerta sonora de baterie slaba sunetul protector nu se a activa. Acest lucru va impiedica descarcarea completa a bateriei.
Consum de energie al aparatului impotriva pasarilor este deaprox. 20W
Aparatul impotriva pasarilor acopera o suprafatade la 0.44 la 0.5  hectare
Aparatul impotriva pasarilor poate functiona de la temperaturi intre  -10 ° C la 40 ° C
Dimensiunileaparatului impotriva pasarilor sunt 200 x 260 x 100 mm 
  
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT