marți, 21 august 2012

Aparat antipasari pentru controlarea unei zone de 3 hectare

Aparatul BR-33 contra pasari este conceput pentru a face fata infestarilor de pasariintr-un mod ecologic, fara poluanti sau produse chimice. Este o metoda umana si ecologica in lupta contra pasari nedorite fara a le face vreun rau. Unitatea contra pasari emite sunete preinregistrate naturale ale pasarilor padatoare si, de asemenea, practicile agresive: combinatii de focuri de arma pentru a avertiza pasarile ca se afla in  pericol. Din cauza sunetelor populatia de pasari va scade drastic, deoarece vor considera zona de pericol.
 
Acest aparat contra pasari se poate utiliza in zonele extinse, cum ar fi terenuri agricole, depozite, aeroporturi, ferme, pentru ca are raza de acoperire de la 2,5 la 3 hectare.
 BR-33 poate fi montat usor pe un stalp de orice forma. Accesorile  pentru montare sunt  incluse in pachet. Unitatea contra pasari trebuie montata in general in mijlocul zonei protejate. Pentru a asigura difuzarea adecvata a sunetului, necesita asezarea difuzoarelor la o inaltime mai inalta. Inainte de a porni aparatul, asigurati-va ca butonul de volum este setat la minim (invers acelor de ceasornic).
Se poate opta pentru modul de lucru al aparatului contra pasari:
  •  Pentru modul adaptor de alimentare: conectaţi unitatea la o sursă de alimentare 220V (Adaptorul de alimentare se utilizeaza doar în interior!);
  •  Pentru modul baterie: se utilizeaza o baterie de 12V, cu o capacitate de cel putin 45Ah care persista, în medie, de 5-10 zile. 
– Pentru eficacitate mai mare a aparatului contra pasari va recomandam setarea butonului de volum pana la maxim, iar butonul de timp la jumatatea intervalului, aproximativ la 10 – 15 minute.
 Perioada de timp dintre sunetele emise de aparat contra pasari este setata din fabrica  la aproximativ şapte minute.
 
Elementul de fotocelula “Senzor” monitorizeaza schimbarile de iluminare. Cand luminozitatea scade, aparatul va functiona automat pe modul de noapte si va ramane in modul de asteptare.
Aparatul contra pasari este eficient pe o suprafata de 25-30 000 m2.
Se alimentează cu baterii de 12V/45Ah sau 220V/AC printr-un adaptor suplimentar.
Consum de energie al aparatului impotriva pasarilor este deaprox. 40W
Aparatul contra pasari poate functiona de la temperaturi intre  -10 ° C la 40 ° C
Dimensiunileaparatului contra pasari sunt 467 x 245 x 200 mm
Pretul de vanzare al acestui aparat contra pasari este de 1307.06 Ro cu Tva.
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT