miercuri, 1 august 2012

Stopati latratul cainelui cu un aparat de ultrasunete

Aparatul cu ultrasunete antilatrat  a fost dezvoltat pentru a pentru a preveni animalul dumneavoastra sa latre cand ramane singur sau cand este asmutit de alte animale.
Acest aparat antilatrat este dispus cu un emitator de ultrasunete care detecteaza latratul cainelui si emite instantaneu valuri puternice de ultrasunete, care deranjeaza cainele fara a-i provoca durere. Animalul asociaza latratul cu aparitia acestui stimul dezagreabil si se va opri din latrat.

La conectarea aparatului in priza( 220 V) se va aprinde in partea frontala a aparatului de antilatrat un indicator luminos si un alt Led, care se aprinde cand detecteaza latratul cainii.
Dispozitivul antilatrat acopera o suprafata de 6 metri si  nu aveti voie sa amplasati niciun obstacol intre dispozitiv antilatrat si caine, cum ar fi pereti, obiecte, deoarece ultrasunetele nu pot penetra matrialele dure sau moi. Este o metoda simpla, umana  pentru a dezvata cainele sa latre excesiv sau intr-o anumita zona.

Foarte util cand vecinul Dvs. nu doreste dezvatarea cainii lui sa va latre sub geam. Asezati acest aparat antilatrat sub geam la nivelul cainii pentru a evita zona acoperita de aparat.
Se poate utiliza atat in interior, cat si in exterior.
Pretul de vanzare al acestui aparat antilatrat este de 180.52 Ron cu Tva.
   
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere  si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT