vineri, 3 august 2012

Dispozitiv cu unde electromagnetice anti soareci, gandaci, furnici si alti daunatori

Aparatul Pestmaster AG230 emite unde electromagnetice odata introdus in priza. Aceste unde vor parcurge intreaga instalatie electrica a casei, si vor crea un camp electromagnetic ce vor afecta sistemul nervos al gandacilor si rozatoarelor ce se ascund in pereti, tocurile ferestrelor si usilor. Fara intretinere, fara ajustare, fara fum sau substante toxice, doar il introduceti in priza si isi face treaba.
Nu afecteaza oamenii sau animalele de companie.
Trebuie doar sa introduceti aparatul in priza, si acesta va incepe sa emita imediat. Dvs. nu veti auzi nimic, insa LED-urile frontale se vor aprinde, confirmand buna functionare a dispozitivului anti gandaci si anti rozatoare.
 
Efectul preconizat:
 
Aparatul va incepe sa emita unde electromagnetice imediat ce a fost introdus in priza. Totusi, efectul scontat, si anume disparitia in intregime a daunatorilor poate aparea intr-un interval de pana la 20 de zile, timp in care veti observa o crestere a activitatii acestora. 
Aveti in vedere faptul ca puii, ouale sau larvele pe care daunatorii le pot lasa in urma atunci cand parasesc locuinta dvs. nu vor fi afectate de aparat, intrucat sistemul lor nervos li se dezvolta dupa cateva saptamani. Recomandam sa lasati aparatul in priza pe toata durata anului, pt. o protectie maxima. Consumul de doar 3W este insesizabil, in schimb dvs. si familia dvs. va veti bucura de un camin curat, lipsit de gandaci, soareci, sobolani si alte rozatoare.
 
Aplicabilitate:
 
Fiind un aparat foarte mic si un design ce nu atrage atentia asupra sa, poate fi folosit cu succes in orice loc: cladiri de birouri, gradinite, scoli, facultati, case rezidentiale, apartamente, clinici medicale, cabinete veterinare. Practic oriunde aveti o priza si aveti nevoia sa va protejati imobilul de actiunea distrugatoare a rozatoarelor, soarecilor, sobolanilor, gandacilor.
Nu afecteaza animalele de companie, omul sau membrii familiei dvs. Nu interfereaza cu diverse aparate electronice si electrocasnice. Nu produce fum sau vapori toxici, nu omoara animalele in casa, ci doar le alunga. 
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT