luni, 6 august 2012

Aparat cu ultrasunete impotriva cainilor pentru potectia gradinii Dvs.

De indata ce cainele si pisica intra in raza de actiune a senzorului PIR, acest aparat cu ultrasunete impotriva cainilor emite ultrasunete timp de 25 de secunde intre gama de frecventa 18-24 kHz (permanent variabile). Animalele nedorite sunt foarte sensibile la aceste vibratii sonore de inalta frecventa si au tendinte de a evita zona acoperita de aparat cu ultrasunete impotriva cainilor.


Zona acoperita de acest aparat cu ultrasunete impotriva cainilor este de 70 mp.  Acest aparat cu ultrasunete impotriva cainilor este rezistent la intimperii datorita carcasei din ABS rezistent si bateriei, care ofera mobilitatea de a monta acest aparat cu ultrasunete impotriva cainilor in orice loc dorit de Dumneavoastra. Unghiul de detectare la senzorul de miscare al acestui aparat cu ultrasunete impotriva cainilor este orizontal 110°, vertical 60°. Senzorul de miscare va activa ultrasunetele, in momentul, cand va detecta miscarea animalelor, in rest va intra in repaus pentru economisirea bateriei.
Acest acest aparat cu ultrasunete impotriva cainilor  functioneaza cu baterii 9V/DC (6 x AA 1,5V ) sau adaptor alimentare 9V/DC 200 mA, neincluse in pachet. 

Acest aparat cu ultrasunete impotriva cainilor are pe partea frontala un senzor de miscare cu infrarosu PIR si un difuzor, care serveste la emiterea ultrasunetelor cu intensitatea de 87 dB. Aceste sunete inalte sunt percepute, doar la inceput (18 kHz), dupa care vor deveni ultrasunete, ce nu mai pot fi percepute de urechea umana.
Aparatul este dotat si cu un buton de test, marcat de un V, pentru a reda modul in care percep animalele aceste ultrasunete.
Dimensiunile aparatului: 137 x 82 x 55 mm
Pretul de vanzare este 118,89 RON cu TVA.
Acest aparat cu ultrasunete impotriva cainilor este ideal sa-l utilizati in gradina, in fata casei, pe terasa, in curte,  in orice zona unde sunteti deranjati de animale nedorite. 

Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT