joi, 15 noiembrie 2012

Combaterea cartitelor cu aparatul PESTMASTER LED625

PESTMASTER LED625 este un dispozitiv electronic, destinat alungarii cartitelor si altor rozatoare subterane. Aparatul are un motoras ce va transmite vibratii. Aceste vobratii se vor propaga prin pamant, fiind resimtie de animalele pe care dorim sa le combatem pana la o distanta de aproximativ 625 metri patrati. Vibratiile sunt transmise la intervale de timp regulate, pentru a simula miscari ale pamantului, ce sunt percepute si interpretate de daunatori ca potential pericol si vor parasii zona acoperita. Pe langa vribratii, aparatul anti cartita mai emite prin intermediul unei boxe si sunete, pentru a spori eficienta dispozitivului.
 
Modelul PESTMASTER LED625 anti cartita se alimenteaza prin intermediul unui panou fotovoltaic direct de la lumina Soarelui. Nu necesita asadar verificarea si schimbarea periodica a bateriilor, sporind confortul in utilizare si intretinere. Acumulatorii incorporati vor inmagazina energia acumulata in timpul zilei, pentru a alimenta aparatul si pe perioada noptii.
LED-ul incorporat se va apronde la lasarea intunericului, si va crea o atmosfera placuta in gradina in care instalati aparatul. LED-ul foloseste acelasi sistem de alimentare ca si mecanismul de alungare a daunatorilor, si anume solar. Nu trebuie deci sa schimbati baterii sau sa il incarcati.
 
Aparatul are  forma unei ciuperci, si este compus din doua parti. Partea inferioara ae forma unui tarus, este din aluminiu, se introduce in pamant si contine mecanismul care emite vibratiile si sunetele. Partea superioara, din material plastic de culoare verde, contine panoul fotovoltaic si sistemul de alimentare, si va ramane deasupra solului, expusa la lumina Soarelui. Conectati firul partii inferioare la mufa partii superioare. Apoi asamblati cele doua parti ale aparatului, si introduceti-l in pamant circa 3/4, astfel incat linia unde se imbina cele doua parti sa fie deasupra solului, iar apa sa nu intre in aparat. 
Atentie: Suprafata acoperita (625mp) poate fi afectata de natura solului, precum si de obiecte sau relief. Un sol afanat sau mlastinos nu va propaga vibatiile la fel de bine precum unul bine compactat si uscat. De asemenea, radacinile copacilor, fundatiile caselor, pietrele din sol, pot afecta propagarea acestor mini unde seismice. 
Atentie: Aparatul trebuie introdus in pamant fara al forta. Nu bateti cu ciocanul dispozitivul, nu folositi forta excesiva la introducerea in sol si nu il desfaceti. In cazul in care terenul este prea dur, sapati o gaura de ghidaj in sol, apoi introduceti dispozitivul si tasati pamantul in jurul acestuia. 
 
Magazin.anti-daunatori este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT