miercuri, 21 noiembrie 2012

Doua dispozitive anticartite PESTMASTER LED625 pentru un spatiu 1250 mp

Utilizarea acestui dispozitiv anticartite PESTMASTER LED625 reprezinta modul perfect de indepartare a cartitelor, rozatoarelor subterane, dihorilor si popandailor din gradina Dvs.
Aparatul anticartite se alimenteaza prin energia solara si transmite vibratii in sol pentru alungarea rozatoarelor subterane. Aceste vibratii le va irita auzul daunatorilor, simultan vor crea un potential pericol si vor migra departe de gazonul Dvs. Acest aparat anticartite ofera cea mai eficace protectie contra cartitelor si rozatoarelor subterane prin emiterea vibratiilor si sunetelor.
 
Vibratiile transmise de aparat anticartite sunt profunde, vibrand la o frecventa pe care omul nu poate sa o auda, dar provoaca un disconfort cartitelor si rozatoarelor de camp si aceastea vor parasi zona afectata.
Expertii sunt de parere ca, cartitele sunt animale nesociabile si percep zgomotul creat de aparat anticartite, ca un zgomot creat de o alta cartita, care va indemna sa migreze intr-o alta zona.
Va recomandam doua aparate cartite, in cazul in care zona frecventata de rozatoare depaseste 30 metri liniari, la pret promotional de 119.68 Ron cu Tva.
 
Aceste aparate cartite sunt dotate cu panouri solare pentru capturarea luminii soarelui in jurul aparatului. Partea superioara a unui aparat anticartite este confectionata din plastic dur si contine o baterie reancarcabila Ni-Cd, care serveste la operarea celulei solare prin incarcarea solara si ofera protectie pe tot parcursul noptii. Partea inferioara, tarusul, este din aluminiu, care se impinge usor in pamant. Aluminiul este un conductor mai bun, fata de alte materiale, cand vine vorba de emiterea vibratiilor pentru indepartarea daunatorilor.
 
LED-ul cu un sistem de identificare automata, se aprinde in mod automat, atunci cand scade luminozitatea, pentru a lumina gradinia Dvs. fara sa interfereze cu aparatul. LED-ul foloseste acelasi sistem de alimentare solara.
In acest caz, nu mai este necesara folosirea otravurilor, capcanelor si curatarea terenului dupa folosirea acestor metode.
Functioneaza in conditii de siguranta pentru copii si fara chimicale.
 
Aceste aparate cartite radiaza in toate directiile, la o gama de frecventa variata de la 400Hz la 1000Hz și sunt  eficiente pentru un teren de1250 de metri patrati.
Este necesar sa permiteti, ca aceste aparate cartite sa functioneze infipte in pamant cel putin 25 de zile. Atunci cand aceste aparate cartite lucreaza, veti auzi un sunet functionand la fiecare 30 de secunde. Cartitele nu pot percepe acest sunet, insa, ne dovedeste buna functionare a aparatului. 
 
Magazin.anti-daunatori este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT