miercuri, 14 noiembrie 2012

Dispozitiv cu senzor de miscare si alarma acustica anti animale, pasari si salbaticiuni

Aparatul este destinat protectiei gradinilor, campurilor cu recolte, livezilor, fermelor si alte zone impotriva pasarilor precum ciori, vrabii, porumbei, pescarusi, etc sau chiar animale mici. Are forma unui tarus, pentru a putea fi introdus in pamant, in nisip, in zapada, etc. Are un senzor de miscare PIR, pentru detectarea pasarilor sau animalelor nedorite. Odata simtita prezenta unui daunator, va declansa o alarma acustica, ce imita sunetul pasarilor de prada si al animalelor salbatice, care vor alunga daunatorii pe care dorim sa ii combatem. 
Alimentarea se face cu patru baterii, de tip D. Suprafata acoperita de senzorul de miscare este de aproximativ 70 de mp. Volumul sunetului emis este de 110dB. Aparatul nu este destinat uzului in zonele rezidentiale, intrucat zgomotul produs de aparat poate deranja vecinii. Se preteaza in schimb pt. protejarea gradinilor de legume si flori, livezilor, fermelor, etc, impotriva pasarilor precum ciori, vrabii, porumbei, sau animale mici precum dihori, jderi, vulpi, iepuri, etc. Deasemenea, va puteti proteja imobilele si terenurile de la munte sau mare, impotriva pescarusilor sau animalelor salbatice din padure.
 
Aparatul este alcatuit din doua parti. Partea inferioara, care are forma unui tarus, si este fabricata din metal, se introduce in pamant si adaposteste si bateriile. Partea superioara, din material plastic dur, inglobeaza boxa, senzorul de miscare si partea electronica. 
Pentru punerea in functiune, se introduc bateriile respectand polaritatea bornelor, si apoi se conecteaza cele doua parti ale aparatului cu ajutorul firului de legatura. Se asambleaza apoi aparatul, si se introduce in pamant. Daca solul este prea tasat si opune rezistenta, se recomanda saparea unei gauri de ghidaj. 
Aparatul are doua moduri de functionare, si anume Auto si PIR. In modul Auto, aparatul va emite alarma la fiecare 30 de minute, iar pe timpul noptii de va opri. In modul PIR, de fiecare data cand aparatul va sesiza miscare, va declansa alarma pt. cateva secunde.
 
Specificatii:
Alimentare: 4 x D (R20)
Suprafata acoperita de senzorul PIR: 70mp
Unghiul acoperit de senzorul PIR: 110°
Volumul alarmei acustice: 110 dB
Material carcasa: aluminiu si plastic ABS 

Magazin.anti-daunatori este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT