joi, 22 noiembrie 2012

Unde sa plasati aparatul anticartita?

Inainte de a utiliza un aparat anticartita, trebuie sa distrugeti toate musuroaiele din zona pe care doriti sa o protejati prin astupare si nivelarea pamantului.
Este important sa nu infigeti aparatele anticartita intr-un musuroi de cartite, deoarece acest lucru va poate imprastia pur si simplu cartitele in toate directiile si sa se localizeze intre aparat anticartita si casa Dvs. Este cel mai indicat sa pozitionati dispozitivul anticartita intre casa Dvs. si cel mai apropiat musuroi de cartita. Nu puteti scapa de cartite, daca au fost localizate sub casa Dvs sau in padure sau sub venisoare de apa.
Aparatul anticartita ar trebui amplasat astfel incat efectul sa fie asemanator cu ceea ce face un caine cu o turma de oi, adica de a ghida cartitele in directia dorita, incet, “urmarindu-le” cu aparatul pe masura ce acestea se indeparteaza.
 
Vet gasi, in stadii incipiente de la folosire, musuroaie mai multe si chiar aproape de aparat anticartita. Acest lucru indica faptul ca aparatul anticartita incepe sa aiba eficenta si cartitele vor deveni dezorientate. Asadar, sa nu intrati in panica!
Cat de adanc trebuie infipt aparatul anticartita in pamant?
Cat mai adanc posibil, dar amintiti-va ca veti avea nevoie intr-o zi sa scoateti tarusul, așa ca infigeti tarusul suficient pentru a obtine o buna aderenta si lasati un spatiu de 2-3 cm liber de la sol.
Cat de mult poate lua procesul de a scapa de cartite si rozatoare?   

Cartitele sunt, de obicei, alungate in termen de 2-3 zile, dar va rugam sa fiti constient de faptul ca procesul de alungare poate, in cazuri rare, lua mai mult de 6 saptamani, asa ca, va rugam sa aveti rabdare.
Daca veti observa mai multe musuroaie, decat inainte, dupa ce ati utilizat aparatul anticartita?
Exista posibilitatea ca activitatea lor sa creasca mult, cand veti incepe sa utilizati aparatul, care se recunoaste prin musuroaiele care vor aparea din ce in ce mai des. Acest lucru este posibil, deoarece vibratiile sunt deranjante pentru ele si sunt in cautarea unei cai de iesire. In cazul in care musuroaiele de cartita vor aparea intre casa Dvs si aparat anticartita, este necesara repozitionarea aparatului intre casa Dvs si  cel mai apropiat musuroi de cartita.  


Magazin.anti-daunatori este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT