vineri, 2 noiembrie 2012

Protectia unei case cu aparatul antidaunatori Duo Pro

In cazul in care daunatorii au patruns in proprietatea sau in casa Dvs., ei va pot transmite diferite boli care sa va ameninte sanatatea si chiar viata Ds. sau a familiei Dvs..
Sobolanii sunt experti in a gasi cele mai reduse spatii din casa.
Iata o metoda eficenta pe care o puteti adopta cu usurinta pentru a respinge daunatorii din casa.
Utilizarea aparatului cu ultrasunete si unde electromagnetice Duo Pro este solutia ideala pentru combaterea urmatorilor daunatori: soareci, sobolani, gandaci de bucatarie, gandaci de Colorado, purici, furnici, paianjeni, greieri, muste, lilieci si alte rozatoare si insecte daunatoare.
 
Cele doua functii ale acestui aparat cu ultrasunete va ajuta sa indepartati rozatoarele si alti daunatori din incapere.
Modul Ultrasonic emite ultrasunete, prin boxe duble acoperind un unghi de 360 grade, la frecvente continuu variabile intre 25.000 si 65.000 de Hz pentru a evita obisnuinta daunatorilor. 
Modul Transonic, emite pulsuri de unde ultrasonice, sub forma de unde de soc puternice, la o singura frecventa, de 25.000 Hz.
Aparatul antidaunatori se poate seta pe un singur mod de functionare sau pot fi combinate cele doua moduri. Acest aparat antidaunatori protejeaza in mod eficent o suprafata de pana la 550 mp neobstructionata.
Acest aparat antidanatori se alimenteaza la reteaua electrica 230V cu ajutorul adaptorului inclus in pachet. In partea inferioara a aparatului antidaunatori, puteti seta modul in care acesta sa emita: 
- pulsuri ultrasonice: pulseaza Led-ul verde
- ultrasunete: : pulseaza Led-ul rosu
- combinat ultrasunete cu pulsuri: : pulseaza Led-ul verde + rosu
 
Acest dispozitiv antidaunatori nu foloseste substante toxice, nu produce fum sau mirosuri neplacute, iar ultrasunetele nu pot fi auzite de om sau de animalele mari de companie. Poate fi folosit cu succes in orice mediu: casa, apartament, restaurant, scoala, birou, subsol sau orice zone interioare
Va recomandam utilizarea acestui aparat cu ultrasunete si pulsuri sonice pe tot parcursul anului. Daunatorii vor renunta la sursa lor de hrana, apa si adapost si se vor muta departe de casa Dvs.
Acest aparat cu ultrasunete nu interfereaza cu televizoare, aparate de radio, alarme anti-efractie, detectoare de fum, aparate auditive sau alte echipamente electronice. 
 
Magazin.anti-daunatori este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT